miércoles, 29 de octubre de 2008

Feta la llei, feta la tampa

Si no estàs a Google, no existeixes... i si no estàs entre el tres primers (o com a molt a la primera pàgina de resultats), tampoc.

Cloaking, keyword stuffing, text invisible, pàgines porta, splogs, scraper sites, link farm, links amagats, google bombs, comment spam... i una sèrie de  males pràctiques més.

Totes elles no són més que el resultat de l’intent de moltes pàgines web, generalment propietat d’empreses, d’intentar figurar entre els primers dels reultats a Google a la cerca d’un internauta. El posicionament a Google té un sistema, i al ser conegut, s’han creat tècniques per intentar vulnerar-lo, en certa manera.

Però la mala pràctica tard o d’hora s’acaba descobrint. I llavors aquesta web deixa d’aparèixer a Google. I llavors, deixa d’existir. Al fi i al cap, fins a quin punt a aquestes webs els serveix arriscar-se d’aquesta manera?

Internet i Google no s’escapen de les pràctques il·lícites. I per molt que vagin millorant i modificant el sistema de posicionament, sempre hi haurà qui trobarà la forma de vulnerar-lo. Feta la llei, feta la trampa.

No hay comentarios: